Güzellik

Kırışıkık karşıtı 4 doğal yağ

Kırışıkık karşıtı 4 doğal yağ

Kırışıklık karşıtı kremlere baktığınızda içerisinde vitamin, antioksidanlar ve yağ asitlerini bulacağınızdan emin olabilirsiniz. % 99’un üzerinde bir olasılıkla, hyaluronik asit ve kollajen de olacaktır. Bu takviyeleri herhangi çok para ödemeden siz kendiniz de yapabilirsiniz. İşte cildinizi besleyen ve gençleştiren 4 mucize yağ.

Argan yağı: 60 günlük kullanım sonrasında cildin elastikiyetini arttırır. Argan yağı, cildin nemi tutmasını ve pürüzsüz olmasını sağlar.

Badem yağı: E vitamini ve K vitamini sayesinde, cildin çabuk toparlanmasını ve elastikiyetini artırır. Ayrıca, UV ışınlarından 4.6 SPF’lik bir koruma seviyesine sahip olduğu için doğal bir bariyer oluşturur .

Üzüm çekirdeği yağı: Kozmetik şirketleri arasında en popüler yağlardan biridir. Kremler, losyonlar ve maskelerin önemli bir bileşeni olarak kullanılır. Bu yağ çok miktarda vitamin ve yağ asidi içerir. Kollajen ve elastin üretmeye yardımcı olur, güneşten korur ve güçlü bir antioksidandır.

Susam yağı: Yüksek derecede hidrofobikliğe sahiptir. Cildi güneşten koruyan ve yaşlanma sürecini yavaşlatan 3 güçlü antioksidan içerir .

özel içeriğidir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı